Taisyklės

  1. Bendrosios nuostatos
    1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja Gentlehair elektroninės parduotuvės (toliau – www.gentlehair.lt ) ir www.gentlehair.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
    1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
    1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.gentlehair.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
    1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.
  2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
    2.1 www.gentlehair.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
    2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
    2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
    2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
    2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
    2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
    2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

2.2  www.gentlehair.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

  1. Bendradarbiavimas su trečiosiomis šalimis

3.1 Mes galime bendradarbiauti su trečiųjų šalių įmonėmis ir asmenimis dėl šių priežasčių:

3.1.1 palengvinti mūsų paslaugų teikimą;
3.1.2 teikti mūsų vardu paslaugas;
3.1.3 teikti su paslaugomis susijusias paslaugas;
3.1.4 Padėti mums analizuoti, kaip naudojama mūsų paslauga.

3.2 Norime informuoti mūsų Paslaugų vartotojus, kad šios trečiosios šalys gali turėtį prieigą prie jūsų asmeninės informacijos, tačiau ši informacija yra naudojama tik punkto 2.2 tikslams pasiekti ir tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Trečiosios šalys gali turėti prieiga prie Jūsų informacijos siekiant tinkamai atlikti jiems pavestas užduotis mūsų vardu. Tačiau jie privalo neatskleisti informacijos kitai šaliai, ar ją naudoti kitai paskirčiai.

  1. Registracijos pateikimo taisyklės

4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.

4.2. Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdami apie tai telefonu 8 633 66907 arba el. Paštu info@gentlehair.lt

   5. Nuorodos į kitas svetaines  

5.1 Mūsų svetainėje, susijusioje su paslaugų teikimu gali pasitaikyti nuorodų į kitas svetaines. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tą svetainę. Atkreipkite dėmesį, kad šios, išorinės svetainės nėra mūsų operuojamos. Todėl primygtinai rekomenduojame peržiūrėti šių svetainių privatumo politiką. Mes nekontroliuojame ir neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

  1. Slapukai

6.1 Slapukai yra failai su nedideliu duomenų kiekiu, paprastai naudojami unikaliu anoniminiu identifikatoriumi. Jie siunčiami į jūsų naršyklę iš svetainės, kurioje lankotės ir saugomos kompiuterio kietajame diske.

6.2 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje nurodytais kontaktais.

7. Privatumo politikos taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

7.1 Kartais mes galime atnaujinti privatumo politiką. Todėl rekomenduojame periodiškai peržiūrėti šį puslapį, kad galėtumėte atlikti bet kokius pakeitimus. Mes informuosime jus apie visus pakeitimus paskelbdami naują šio puslapio privatumo politiką. Šie pakeitimai įsigalioja nedelsiant, kai jie yra paskelbti šiame puslapyje.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų ar pasiūlymų dėl mūsų privatumo politikos, nedvejodami susisiekite su mumis telefonu 8 633 66907 arba el. Paštu info@gentlehair.lt.